Samenwerken met Trouwen in Oostenrijk

Onze werkwijze

STAP 1

Kennismakingsgesprek
Nadat jullie contact met ons opgenomen hebben, maken wij graag een afspraak voor een virtueel kennismakingsgesprek. Als input gebruiken we daarvoor jullie wensen, die kenbaar gemaakt kunnen worden op het  kennismakingsformulier dat wij toesturen. Van de ideale invulling van de dag tot aan de hulp die wij kunnen bieden om jullie droomdag én de weg daar naar toe, relaxt te laten verlopen. En niet onbelangrijk, we ontdekken meteen of we een klik hebben tijdens zo´n gesprek!

 

STAP 2

Offerte
Na het gesprek, gaan wij aan de slag en sturen wij jullie per mail een voorproefje van mogelijke locaties en een offerte voor samenwerkingsmogelijkheden. Jullie bekijken op je gemak of jullie je daarin kunnen vinden. Op het moment dat er samen uit komen, krijgen jullie een factuur voor de aanbetaling en starten we met de organisatie van jullie dag.

STAP 3

Organisatie
Gedurende de voorbereiding hebben we regelmatig contact per mail of whatsapp en wordt er niets vastgelegd zonder overleg met jullie. Wij zijn tussenpersoon tussen jullie en de verschillende leveranciers, die deze dag tot jullie droomdag maken!

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!