Over ons

Weddingplanner Charlotte
Alpenigludorf in Brixen - Foto Michelle Hirnsberger

Liefde op het eerste gezicht!

Trouwen in Oostenrijk! Het klinkt als een sprookje en dat is het ook. Steeds meer Nederlandse stellen kiezen voor een super romantische bruiloft in Oostenrijk. Het team van Trouweninoostenrijk helpt graag mee om deze bijzondere dag(en) onvergetelijk te maken.

Trouweninoostenrijk is in 2014 overgenomen door Charlotte Müller Rings. Ze is Nederlandse en woont samen met haar Duitse man, twee dochters en labrador in Oostenrijk. Ze is door haar eigen huwelijk in Kitzbühel zo enthousiast geworden, dat ze besloot om anderen te helpen met het organiseren van hun huwelijk in Oostenrijk. Er komt immers best wel wat bij kijken. Welke locatie kies je? Waar moet je op letten? Welke papieren heb je nodig? Hoe ga je om met de taalbarierre?

Sinds 2016 is Kristel Silberberger als versterking bijgesprongen om de vele aanvragen ter plekke zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. Kristel is ook Nederlandse en woonachtig in Oostenrijk. Ze is in 2012 getrouwd in de Niederau in de Wildschönau.
Samen zijn zij de drijvende kracht achter Trouweninoostenrijk.nl, www.weddinginaustria.com en www.heirateninoesterreich.de.

Charlotte: ´Het is geweldig en ook een eer om bruidsparen te kunnen helpen hun droomdag te organiseren. Ik krijg er heel veel positieve energie van. Ik ben graag bezig met het opzetten van evenementen (wat ik sinds 2004 doe), variërend van (pers)lanceringen, modeshows tot grootschalige diners. Want werken aan iets wat je leuk vindt, is het beste van twee werelden.´

Waarom Trouwen In Oostenrijk zo’n succes is? We denken onze no-nonsens-aanpak. Maar misschien wel het belangrijkst: het feit dat bij ons alles kan. We sturen jullie niet naar standaard trouwlocaties die voor ons makkelijk te organiseren zijn. We zoeken liever net zolang tot we jullie droomplaatsje hebben gevonden. Want jullie droomhuwelijk is voor ons de ultieme beloning!