Oostenrijkse trouwpapieren

Papierwerk altijd goed geregeld!

Bij trouwen in het buitenland komt meer kijken dan bij een standaardhuwelijk. Veel stellen zien vooral op tegen de papierwinkel. Je moet er niet aan denken dat kort voor het huwelijk blijkt dat belangrijke documenten ontbreken. Of dat er door het taalverschil misverstanden ontstaan over het aantal getuigen…

Je moet er niet aan denken dat papieren niet kloppen. Wij nemen jullie alle zorgen graag uit handen. #Charlotte 

paspoorten4Als jullie ons het papierwerk laten doen, ben je voor een klein bedrag van alle stress verlost. Wij zorgen ervoor dat jullie de juiste officiële documenten verzamelen bij de verschillende instanties. Ook verzorgen wij de gehele communicatie met de betreffende Oostenrijkse gemeente om jullie trouwdatum te laten vastleggen, jullie ondertrouw te regelen en de Oostenrijkse ambtenaar de documenten op tijd te leveren. Tenslotte informeren we jullie over hoe het huwelijk bij de burgerlijke stand in Nederland moet worden ingeschreven.

Bovenstaande kan al vanaf 450 euro. Enige wat jullie hoeven te doen, is de juiste documenten aanleveren. Wij zorgen voor de rest!

Bovendien lichten we jullie voor over de juridische geldigheid in Nederland, huwelijkse voorwaarden, burgerlijk versus kerkelijk etc.