Kennismakingsgesprek

Omdat ieder bruidspaar anders is, ieder huwelijk uniek en iedere plaats in Oostenrijk zijn eigen sfeer heeft, beginnen wij onze diensten het liefst met een kennismakingsgesprek.

Meestal doe ik eerst een intake gesprek via skype, wel zo makkelijk gezien de afstand en de volle agenda´s van de bruidsparen! #Charlotte

Wij laten jullie vertellen en de ervaring leert dat we al vrij snel horen wat jullie nodig hebben voor jullie droomhuwelijk. We tonen jullie sfeerimpressies van eerdere door ons georganiseerde huwelijken. Puur ter inspiratie, want jullie huwelijk wordt weer helemaal anders, precies zoals jullie dat wensen.

Trouwen in Oostenrijk organiseert huwelijken in heel Oostenrijk, van steden als Salzburg en Innsbruck, via grote bekende skidorpen als Kirchberg, Saalbach-Hinterglemm en Ellmau tot in de kleinste dorpjes. Van beneden in het dal in een kasteel tot boven op een berg in een almhut en van maandagochtend tot zondagavond, van intiem met zijn tweeën tot aan de grootste gezelschappen. Wij denken graag in mogelijkheden, want in Oostenrijk kan meer dan jullie misschien denken!

Tijdens het gesprek proberen we er samen ook achter te komen welke vorm van begeleiding het beste bij jullie huwelijk past: alleen de begeleiding bij de papierwinkel, samen sparren over de het evenement of een volledige begeleiding met alles er op en er aan.

Een kennismakingsgesprek duurt gemiddeld 45 minuten. Na afloop sturen wij een samenvatting van het gesprek toe per mail toe alsmede onze suggesties voor onder meer locaties (max 3) die aansluiten op jullie wensen.

Dit gesprek is een vrijblijvend gesprek, jullie kunnen daarna besluiten om verder met ons in zee te gaan.

De kosten voor het kennismakingsgesprek met follow up bedragen 150 euro incl. btw.