Samen sparren

Hulp daar waar jullie willen!

Het kan heel aantrekkelijk zijn om de planning, organisatie en papierwinkel deels uit handen te geven. Dit kan zijn omdat jullie beperkte tijd hebben, onvoldoende Duits spreken of gewoon graag de expertise inhuren van een enthousiast team dat al vele huwelijken in Oostenrijk met succes heeft georganiseerd.

We regelen ook ‘verkenningsreizen’. #Esther en Hajo

trouwenoostenVia een kennismakingsgesprek wordt meestal snel duidelijk waarmee we jullie kunnen helpen. Tijdens dit gesprek leren we elkaar een beetje kennen en ontstaat over en weer het gevoel dat we samen jullie unieke huwelijk kunnen neerzetten. We zeggen met nadruk samen, omdat jullie ook best zelf het een en ander mogen regelen als jullie willen.

Wij schrijven na afloop een samenvatting van het gesprek en jullie geven daar feedback op. Daarna gaan wij alvast aan de slag met een schets van hoe jullie huwelijk eruit zou kunnen zien en stellen wij een eerste kostenoverzicht op waarin jullie transparant zien welke bedragen voor welke posten gereserveerd zijn en hoeveel de begeleiding door TrouwenInOostenrijk.nl precies gaat kosten. In die schets staan een of meer locaties en opties voor hotels en activiteiten evenals typische zaken als kapper, bloemist en bakker.

Ook regelen wij korte “verkenningsreizen”. Wij maken dan voor jullie een planning zodat jullie ruim van te voren ter plekke gaan kijken naar door ons of jullie geselecteerde locaties.