Volledige organisatie

Jullie geven het liefst alles uit handen

Jullie willen dat jullie huwelijk perfect geregeld is en dat alle puntjes op de i staan. Jullie verwachten een flink huwelijksgezelschap en daar moet van alles voor worden geregeld. Jullie gaan zeker ook zelf enthousiast aan de slag met de details van jullie huwelijk, maar jullie willen op zo veel mogelijk punten sparren en samenwerken voor het beste resultaat.

Elk huwelijk is volledig maatwerk. #Charlotte

trouwenoostenrijkBij deze uitgebreide vorm van begeleiding is een van ons ter plekke aanwezig om te garanderen dat alles tijdens jullie huwelijk op rolletjes loopt en om, indien gewenst, op te treden als tolk. Als het vanwege het aantal huwelijksgasten nodig is dat meer extra handen aanwezig zijn, dan regelt TrouwenInOostenrijk.nl geheel naar jullie wensen een uitvoerend team. Natuurlijk kunnen wij ook de diensten regelen van een bloemist, bakker, kapper/visagie, fotograaf maar ook DJ, muzikant/band, skileraar, skigids etc.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek wordt meestal al snel duidelijk of het klikt en of wij jullie unieke huwelijk kunnen neerzetten. Deel van de voorpret kan zijn een door ons geregelde “verkenningsreis” waarop jullie ter plekke gaan kijken naar mogelijke locaties.