Hoe kunnen we jullie helpen?

Leuk dat jullie willen trouwen in Oostenrijk!

Uiteraard willen jullie graag weten wat de mogelijkheden zijn. Op die vraag zijn talloze antwoorden want de mogelijkheden zijn in principe eindeloos!

Ieder bruidspaar, ieder huwelijk en iedere plaats is uniek. #Charlotte

trouwenoostenrijkJullie kunnen budget-trouwen, chic trouwen, in een kerk, op het stadhuis, in een alm… Met veel gasten, weinig gasten of lekker saampjes (getuigen zijn geen must). Met een groot feest, alleen een diner, een fakkeltocht, een enorme sachertaart, een arrensleetocht…

Omdat ieder bruidspaar anders is, ieder huwelijk uniek en iedere plaats in Oostenrijk zijn eigen sfeer heeft, beginnen wij onze diensten met een gratis kenningsmakingsgesprek. De ervaring leert dat we door goed te luisteren, vrij snel door hebben wat jullie nodig hebben voor jullie droomhuwelijk.

Naar aanleiding van deze kennismaking en onze eerste tips, kunnen we voor jullie aan de slag als jullie dat willen. De keus is uiteraard aan jullie. We kunnen alleen jullie papieren regelen, of juist het hele huwelijk van a tot z. Of we verlenen hand- en spandiensten omdat jullie het leuk vinden om ook een deel zelf te organiseren. We staan jullie natuurlijk ook bij op de grote dag zelf in Oostenrijk. De keuzes zijn ook hier eindeloos!