Afpelstrudel

Omdat ieder bruidspaar anders is, ieder huwelijk uniek en iedere plaats in Oostenrijk zijn eigen sfeer heeft, beginnen wij onze diensten het liefst met een gratis kenningsmakingsgesprek.

Meestal doe ik eerst een intake gesprek via skype, wel zo makkelijk gezien de afstand en de volle agenda´s van de bruidsparen! De apfelstrudel houden ze tegoed hoor #Charlotte

Wij laten jullie vertellen en de ervaring leert dat we al vrij snel horen wat jullie nodig hebben voor jullie droomhuwelijk. We tonen jullie sfeerimpressies van eerdere door ons georganiseerde huwelijken. Puur ter inspiratie, want jullie huwelijk wordt weer helemaal anders, precies zoals jullie dat wensen.

Trouwen in Oostenrijk organiseert huwelijken in heel Oostenrijk, van steden als Wenen, Salzburg en Innsbruck, via grote bekende skidorpen als Saalbach-Hinterglemm, Ischgl en Sölden tot in de kleinste dorpjes. Van beneden in het dal in een kasteel tot boven op een berg in een almhut en van maandagochtend tot zondagavond, van intiem met zijn tweeën tot aan de grootste gezelschappen. Wij denken in mogelijkheden, want in Oostenrijk kan meer dan jullie misschien denken!

Gaandeweg het gesprek proberen we er samen ook achter te komen welke vorm van begeleiding het beste bij jullie huwelijk past: alleen de papierwinkel, samen sparren of een volledige begeleiding.