Zomerhuwelijk in de bergen

Trouwen met drie vrouwen! Dat zag Niels wel zitten! Maar dan wel op de plek waar ze oneindig veel mooie herinneringen aan hebben: Riezlern in het Kleinwalsertal.

Jozien en Niels gaven elkaar hartje zomer op het gemeentehuis het Ja-woord in het bijzijn van hun meest dierbare familie en vrienden. Ze hadden een hele originele en persoonlijke vorm van een ringkussen: de beide dochters kregen een ketting met daaraan de ringen voor de ouders. Zo hadden de kinderen ook een blijvende herinnering van de huwelijksdag (en waren de ringen tot aan het moment van het geven ook mooi veilig!).

Taart en bubbels daarvoor moesten de gasten eerst een paar honderd meter omhoog met de gondel om vervolgens een tof stukje naar beneden te zigzaggen naar het oergezellige bergrestaurant Adlershorst. ´s Avonds werd ook weer geheel in alpine stijl afgesloten in de sfeervolle en wat lagergelegen Hörnlepass.

De weersvoorspellingen hielden het overigens tot het laatste moment spannend, maar de regen en het onweer bleven uit! Dat maakte het plaatje toch stiekem helemaal af.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *