Met sluier op de sneeuwscooter

Het sportieve bruidspaar Mark en Janneke zagen het helemaal zitten: in de sneeuw trouwen. Ze begonnen volop te plannen en hadden een jaar van te voren na een persoonlijk bezoek aan de seminaralm het meeste al helder. Tot in de puntjes werd de alm aangekleed met witte stoelhoezen, verse bloemen (uit Nederland), tafelkleden, lopers en nog veel meer. Had dat misschien iets met Mark´s horeca-job te maken?

Als verrassing kwamen de beide met een snelle sneeuwscooter voorgereden bij de alm, waar de gasten het bruidspaar met veel gejoel ontvingen. De ceremonie volgde, waarbij Janneke en Mark elkaar tussen tranen van vreugde en emotie door wat lieve woorden voordroegen.

Het allerfijnste was natuurlijk dat alle genodigden er die dag bij waren om er samen een onvergetelijke dierbare dag van te maken. De strakblauwe lucht met stralende zon en een dik pak sneeuw, zorgden voor een gouden randje. Zo konden alle gasten heerlijk buiten genieten van de feestelijke dag en kon Janneke stralen in haar prachtige (open) jurk en subtiele sluier!

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *