Trouwen met drie ringen

Het vintage winterhuwelijk van Joyce en Harm was meer dan een sprookje. Boven op de berg in het Alpeniglu dorp in Brixen met stralende zon, strakblauwe lucht en een heel warm gezelschap. Alles was tot in de puntjes uitgewerkt! Zo was het ringkussen in de vorm van een arresleetje, lag er een vintage koffer met polaroidcamera en zelfgemaakte photo-booth-props, stonden er zelfgemaakte kaarsen op tafel in oude theekopjes, droeg de bruid de oude bontjas van oma die er helaas niet bij kon zijn, was de ceremonie via FaceTime ook bij oma en het thuisfront in de huiskamer en was de vader van de bruid de BABS. Alles paste perfect in het thema LET LOVE RULE!

_WIT0363

De kers op de taart was het trouwen met drie ringen. Voor Joyce en Harm was het duidelijk dat hun 5,5 jaar oude dochtertje ook ´mee´trouwde. Ze had in de hele aanloop naar het huwelijk toe zo enorm meegeleefd, het was net zoveel haar huwelijksdag als die van Joyce en Harm. Om het dan ook helemaal echt te laten zijn, schoof papa Harm zijn dochter tijdens de ceremonie ook een ring aan haar vinger!! Smelt…

_WIT0068

Foto´s: WIT Photography

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *