Bruidspaar op de ski´s!

Het sportieve paar Caroline en Joey gaven elkaar boven op de berg in Alpendorf het ja-woord en zoals het een voormalige skilerares betaamt, zijn ze daarna geheel in stijl met jurk en al op de ski´s naar beneden gegaan! Caroline was goed op de letterlijk coole afdaling voorbereid en droeg ipv een kousenband een knalroze thermobroek 😉

Het bruidspaar vierde samen met liefst 90 gasten een onvergetelijke winterwedding met meters verse sneeuw. Na de persoonlijke ceremonie op de berg met speeches van vrienden, volgde een groots diner in de meest sfeervolle locatie van Alpendorf met een panorama uitzicht over het dal. In de naastgelegen skihut, werd toepasselijk afgesloten met een knallend aprés ski-weddingfeest onder leiding van DJ Matty Valentino dat tot diep in de nacht doorging…

buiten met meiden IMG_0791 IMG_0824 Mannen michi 7F8B9047

Foto´s: Vera Maagdenberg – veraperi@hotmail.com

You may also like...

1 reactie

  1. Caroline schreef:

    Het was fantastisch! Dank voor alle hulp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *