Trouwen in een berghut

Nancy en Johan zijn beide dol op Oostenrijk en komen er al jaren. Het was dan ook duidelijk dat ze elkaar het ja-woord in Oostenrijk wilden geven. Bij voorkeur ergens boven op de berg in een hele knusse en romantische berghut.

Hun droom werd waar! Ze zijn onlangs in kleine kring in deze oer-romantische seminaralm in Hochbrixen getrouwd. Bij aankomst brandde de openhaard en was de hut subtiel versierd met eigen – uit Nederland meegenomen – decoratie, waaronder veel lichtsnoeren. De hut kreeg daardoor een heel persoonlijk tintje, zoals het bruidspaar zich dat had voorgesteld. Tijdens de ceremonie begon het ook nog eens dikke vlokken te sneeuwen… Dit was de kers op de taart voor de perfecte winterwedding.

[metaslider id=652]

Foto credits – Wit Photography

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *