Tien jaar na de eerste kus in Brixen…

Maggie en Jeroen leerden elkaar in 2005 kennen in een apres-skibar in Ellmau. De vonk sloeg direct over! Zaterdag 21 maart, precies 10 jaar later, trouwden de twee (twintig kilometer van Ellmau) in een romantische alm in Brixen.

Onze nieuwe weddingplanner Charlotte Rings verzorgde het huwelijk van Maggie en Jeroen in Brixen

Maggie was trouwens al in 2009 gevraagd, maar met drie zwangerschappen en een hectisch gezinsleven was het stel nog niet aan trouwen toegekomen. Bovendien leek het Maggie en Jeroen een mooi idee om elkaar een decennium (en drie prachtige dochters!) na hun eerste ontmoeting het jawoord te geven. En dat allemaal vlakbij de plek waar ze elkaar voor het eerste zoenden!

[metaslider id=604]

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *