Feesten in Fieberbrunn!

Als er twee mensen zijn die kunnen uitleggen dat Oostenrijk alles behalve truttig is,  zijn het Edwin en Judith wel!

Wat een knalfeest hebben die twee gemaakt van hun huwelijk in Fieberbrunn. “Het après-skifeest op de berg was helemáál een klapper. We waren na middernacht thuis (het duurde tot 20.30 toch…? ;-)), het was echt te gek”.
Het was in één woord fantastisch! #Judith en Edwin
Huwelijk FieberbrunnJudith en Edwin maakten van hun huwelijk één grote feestweek met borrels, lunches, lekker skiën en diverse diners met familie en vrienden.  Ook was er nog tijd voor wat sportieve activiteiten als rodelen en eisstockschiessen.  “We hebben enorm genoten en onze gasten ook”.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *