Op en top winterhuwelijk in Brixen

Droomdag voor Erik en Carina 

Op 24 februari 2015 trouwden Erik en Carina in het plaatsje Brixen. Het kon bijna niet mooier: regen in het dal, maar een vers pak sneeuw boven op de berg. Een groep familie en vrienden begeleidde het bruidspaar naar hun huwelijkshut op bijna 2000 meter hoogte, die voor de gelegenheid prachtig was versierd. Terwijl buiten dikke vlokken sneeuw vielen, gaven Erik en Carina elkaar in een sfeervolle alm hun ja-woord. Hajo zorgde voor het vertaalwerk.

Zonder jullie hulp was het niet gelukt er zoiets onvergetelijks van te maken! #Erik en Carina

[metaslider id=595]

You may also like...

1 reactie

  1. erik & carina schreef:

    lieve mensen!
    nogmaals bedankt voor al jullie hulp bij het realiseren van onze trouwdag! het kon niet beter, we hebben zo genoten! zonder jullie hulp was het ons niet gelukt om er zoiets onvergetelijks van te maken! ook ons hele gezelschap kijkt nog regelmatig terug op een fantastische dag, maar ook op een super gezellige week! nogmaals dank! veel liefs erik&carina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *