De Hohe Mut alm, 2.670m

Met jullie eigen trouwgondel omhoog!

Veel stellen die willen trouwen in Oostenrijk komen uit bij de Hohe Mut in Obergurgl: een Tiroler alm op 2.670 meter hoogte, met een adembenemend uitzicht over de Alpen. De typisch Oostenrijkse berghut is in de loop der jaren uitgegroeid tot een populaire trouwlocatie. En terecht!

De locatie is authentiek, sneeuwzeker, naast de skilift en heel betaalbaar. 

Bijzonder is al de reis omhoog met jullie eigen trouwgondel! Compleet met champagne, witte gordijntjes en trouwkussentjes. Boven wacht een authentieke alm met veel hout, een groot zonneterras en sfeervol restaurant met Tiroler gerechten. Van hoge kwaliteit. Trouwen kan onder meer in de prachtige serre met uitzicht op de bergen.

[slideshow_deploy id=’499′]

Overdag is de Hohe Mut een populaire hut voor wintersporters om te lunchen en après-skiën. Vanaf het einde van de middag echter is de locatie exclusief voor jullie! Wat jullie dan krijgen? Een onvergetelijke huwelijksceremonie met uitzicht over de mooiste Alpen-toppen. Blijven jullie aansluitend dineren? Dan kunnen jullie bij helder weer ook nog eens genieten van een adembenemende sterrenhemel.

We hebben inmiddels al veel huwelijken georganiseerd in de Hohe Mut in Obergurgl en kunnen jullie dus alles vertellen over de mogelijkheden van deze unieke locatie, een kwartiertje rijden van het populaire Sölden.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *